收起左側

無言!香港男女比例日趨不平均!

原帖由 ┼明月新星↗ 於 2007-2-23 12:50 發表

叫政府多 D 獎勵結婚和生育

就算生一個bb政府比2m我, 我都未必會生
照顧細路實在太煩, 又唔比用體罰, 結果d細路個個都唔識死

況且, 而家係女人嫌男人cheap, 男人無眼睇先返大陸娶老婆, 呢一點政府點控制?
回復 支持 反對

我還是害怕溝不到女=.=
回復 支持 反對

等香港ge女性找五到男友以后,,他們就會醒過來了
回復 支持 反對

原帖由 戀愛ing 於 2007-2-23 19:59 發表
等香港ge女性找五到男友以后,,他們就會醒過來了

為時已晚:lol
人老珠黃搵鬼要
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

香港d女....冇錢既唔要你

樣衰既...睇你一眼都冇.........咁點會男人唔北上
回復 支持 反對

[男] 攻擊:21 速度:57 防禦:51 命中:74 運氣:75 HP:260
[女] 攻擊:23 速度:54 防禦:66 命中:82 運氣:88 HP:265

男 vs 女戰鬥開始!!
[男] 的攻擊 擊中 [女] 造成1的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成1的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成28的傷害。
[男] 的攻擊 擊中 [女] 造成3的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成37的傷害。
[男] 的攻擊 擊中 [女] 造成0的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成46的傷害。
[男] 的攻擊 擊中 [女] 造成13的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成36的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成7的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成39的傷害。
[男] 的攻擊 擊中 [女] 造成41的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成30的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成27的傷害。
[女] 的攻擊 擊中 [男] 造成49的傷害。
[女]將[男]擊倒了!(回合數:12)

形勢一面倒
d女成功將d男仔打上大陸,無人要,lol~
回復 支持 反對

原帖由 johnsonpk 於 2007-2-23 19:56 發表
我還是害怕溝不到女=.=

這是以後的事吧..
若有真實力難怕沒有女人喜歡!?囧
回復 支持 反對

不是由06普查已經知道了嗎?!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對