樓主: xdkeung0401
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家認為打咩野屍最煩!

關閉 [複製鏈接]
有時唔記得左睇字幕,無啦啦轉角見到隻tank,嚇親(話說,有次我係飛機未二入安全室個關,我見唔到隻tank,就咁走入左安全室,關埋門,之後睇下出面,點解d隊友咁耐都唔入ge,之後見到條友飛起左,先知道有tank- -之後我問隊友, ...
m88 發表於 13-6-2009 20:19

哈哈~
所以我個fd先自己寫個插件出黎....
tank一出世就大大隻字彈出黎~
回復

個人覺得除左tank+boomer之外....
無野好驚....
單係tank只要識走位就無問題....
單係boomer企角位狂右鍵(頂多+亂掃)就ok....
hunter狂右鍵係擋到....唔洗睇咩時機的說....
smoker只要對住拉你個方向亂掃is ok....
witch....一下爆頭ko....
唯獨係有tank出果陣中boomer,成堆喪屍追住你,隻tank又追住你....
面對一大堆喪屍對應方法係角位....但係tank會打死你....
面對tank係走位....但係屍仔會卡死你....
唯一方法係用bomb引屍仔,走位打tank....不過無bomb就....囧
回復

打Witch  打佢好像打女人 我唔係好中2女人 @_@
回復

當然係肥仔難打果tank 成日沖埋尼係到嘔野洛自己到 之後咩都望吾到 又比smoker捉住
肥仔係最大問題  tank只要用火燒飛埋佢到 之後帶佢行街 咁樣就可以ko左佢
回復

當然係肥仔難打果tank 成日沖埋尼係到嘔野洛自己到 之後咩都望吾到 又比smoker捉住
肥仔係最大問題  tank只要用火燒飛埋佢到 之後帶佢行街 咁樣就可以ko左佢 ...
nothing625 發表於 14-6-2009 14:47

其實你知唔知電腦tank著火之後會行快好多嫁=.=?
回復

隻tank著左火驚痛,想快d ko倖存者收工返屋企沖涼,未行快d lu=]

其實boomer都無咩好驚姐,不過有次我推開左隻boomer,射佢個時,有個隊友好強咁行左過去,之後隻boomer爆左係到話我- -
仲有次我推左隻boomer去我隊友a到,隊友a推返過我到,我又再推返比佢,之後隊友b行埋尼係中途推爆隻boomer,三個中哂~_~係角位推尸,方便左比hunter25...

另外驚tank玩車仔,有次我做tank camp左係車後面,個4條友係車前面行過,之後飛車,4條友訓低哂(此解無行為能力),有9千幾分,上面簽名好正...
回復

我最僧d普通喪屍...

因為如果得大佬既話都冇咩野-.-"" 但係大佬一捉住你 d普通喪屍 就泥係咁扣你血...so 我好僧d普通喪屍
回復

隻tank著左火驚痛,想快d ko倖存者收工返屋企沖涼,未行快d lu=]

其實boomer都無咩好驚姐,不過有次我推開左隻boomer,射佢個時,有個隊友好強咁行左過去,之後隻boomer爆左係到話我- -
仲有次我推左隻boomer去我隊友a到, ...
m88 發表於 14-6-2009 20:19

其實3條友企哂係角位....
唔用槍都得啦....3個狂右鍵無敵....(tank除外)
hunter....狂右鍵夠推開既....smoker拉到人,右鍵自己友可以解....
boomer....都中左啦~中多次無妨=.=!!

ps.幅圖我自己整~XDD
回復

tank狂車埋去好正
回復

Tank...
一下訓低,
又多血...
難打到嘔...
回復