打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] Evil隊員TheRacer失言問題

關閉 [複製鏈接]
想請問下:
1.你係用咩語言請Theracer 和另一位隊員停呢???
2.有當時完全的圖片嗎(包括對話)
3.請問你有沒有對Theracer 和另一名隊員有過激的行為(言語和行為上)
毒男毋需愛 發表於 27-8-2009 00:51

1.「你兩個Evil既隊員轉夠未呢?你轉到我」
2.對不起,原圖本人已經刪除,因為本人認為我已經要左張圖最重要既部份,所以並沒有保留
3.沒有
2.有當時完全的圖片嗎(包括對話)
我一直就係想咁講,,樓主唔好太小朋友la
可可仔 發表於 27-8-2009 01:21

無完整圖片就小朋友?
看似閣下對小朋友一詞有很大的誤解
回復 支持 反對

保羅係話準備之間
回復 支持 反對

屈機lor,暴走轉到你姐,你去叫人唔好轉你丫笨,我講事實姐,你唔係硬膠咩
仲有你有咩證據證明我呢2句係話你
marcotse 發表於 26-8-2009 23:34

笑左@O@
你句野唔係話樓主咁你係同邊個講野= = ?
拿唔好同我講你話緊自己呀,精神分裂@@?
仲有,樓主冇笨到,因為佢有要求果2條友唔好轉
NEXT,如果講事實既話,我覺得你膠D
哇哈哈哈哈哈哈~
回復 支持 反對

屈機lor,暴走轉到你姐,你去叫人唔好轉你丫笨,我講事實姐,你唔係硬膠咩
仲有你有咩證據證明我呢2句係話你
marcotse 發表於 26-8-2009 23:34

家陣轉你咪轉你囉,洗咩比面(我大佬呀!)你玩唔起就收皮
回復 支持 反對

15# k之仔
我話佢係硬膠姐,我冇話我果陣係話佢wo,你個腦係咪有問題,去睇腦科la
marcotse 發表於 27-8-2009 00:40

咁你果陣同邊個講呀?? 同空氣講?? 係咪你要check下個腦呢 ??[[bao_32]]
回復 支持 反對

我同[保羅所講ge另一位Evil隊員講]ok???你唔知就收下聲,你唔出聲冇人話你啞ga
回復 支持 反對

樂古討論區吾係樂古罵戰區
一人小句好無?!
racer一事我幫佢講sorry.
因為今次既事係我地evil未夠完善,要會搞成咁樣
                       BY Evil副隊 塚
回復 支持 反對

樂古討論區吾係樂古罵戰區
一人小句好無?!
racer一事我幫佢講sorry.
因為今次既事係我地evil未夠完善,要會搞成咁樣
                       BY Evil副隊 塚
BaDBoY葵 發表於 27-8-2009 17:59

塚,我唔係質疑你咩,而係e+佢做錯事就應該係佢黎道歉,你幫佢講姐係唔係佢發自真心喇
只係你認為做副隊要做既責任,而家我同你講番次先,佢想認錯既話早就認左喇,係咪咁話先
不喜勿插!!!
回復 支持 反對

算,既然阿塚都咁講,我廢事同你鬧
回復 支持 反對

算,既然阿塚都咁講,我廢事同你鬧
marcotse 發表於 27-8-2009 21:53

本人於#1已表明無意引起罵戰
加上本人一直沒有跟你「鬧」過
但以閣下回復文章時的態度及文字
本人只覺得閣下極度有意挑起罵戰

重申一次:本人回復閣下此貼之前並沒有同你「鬧」過
     本人回復閣下此貼之後亦不想跟你發生任何罵戰