打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【專帖】週年慶 【人人賞閃】Dream come true(反映,GM請觀看)

你可以補返元寶比我地,但係你地可以補返我地沖到既秘文,金字呢d等等嘛?...
買左金既朋友..記得搵返金商...囉返..人地唔認數就冇計啦...只怪自己克仔..
你地自己系統出錯, 就要搵一少部份人去祭旗...你地都得架..
當然我地明白回檔係比較正常~因為為左game既平衡性..呢點相信大家都會明白
但人地用左既時間去升lv, 去沖秘文, 武器...符玉.....你地覺得雙倍釣魚..雙倍征戰就覺得做左應該要做既野?
希望你地真係唔好因為自己既錯誤去令到玩家受到不必要既損失!
同埋好好考慮下你地賠償既方法吧啦...
我唔係搵交嘈, 只係鄧一d真係沖左秘文,武器既團友唔抵....
回復 支持 反對

補償活動:
9月26日至10月2日舉行雙倍釣魚、雙倍征戰令。如對玩家造成不便,敬請見諒。

甘的補賞 D人一定曹死啦
回復 支持 反對

琴日咪係 白做囉~~~嘥晒d時間~!
都唔諗吓先 搞活動既 d人太聰明喇~!
回復 支持 反對

咁即係仲有無閃送?
Muji7 發表於 25-9-2009 11:57

有閃送遲下好似
回復 支持 反對

補償活動:
9月26日至10月2日舉行雙倍釣魚、雙倍征戰令。如對玩家造成不便,敬請見諒。

咁就叫補償,真虧橘子好意思拎出黎!
東方林 發表於 25-9-2009 11:57

釣魚有鬼用/.\
賠番我自己沖果D秘文比我呀
回復 支持 反對

鳳 .........
我玩左咁耐第一次由斗充到上狂..咁就冇左條開山腰LA.....
回復 支持 反對

空歡喜一場/-\
回復 支持 反對

我自己沖左個鎖心咁就冇左啦/.\
唉 ~ 好灰 ~ 咩心情都冇哂
回復 支持 反對

ME2............><
回復 支持 反對

好心你地啦,要公平去法庭,咪係世頻到嘈,送咗秘文你地沖爆咗又嘈,見人有一超多又吵,好啦!GM返返尋日到,你地又嘈,又話我升到金石,我沖咗狂呀,又嘈,你地想GM點,收定唔收呀?又唔講,見到外掛有超多閃,你又話唔公平,你地夠料去做外掛LA,又話走GAME,走呀,走快D,世界就係有呢D人先至唔夠美好!
回復 支持 反對