打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地對未成年性行為o既睇法???

Originally posted by [S]yip_o at 2006-7-2 11:43:
點解次次都係男既嚴重d嫁= =

因為男的精子是主動.女的卵子是被動..
回復 支持 反對

Originally posted by funkenokkit at 2006-6-29 12:59:
我絕對同意咁做!!
我15歲已經扑左兩條女LA!!

你扑左人就同意?你有沒腦?

回正題我好不同意..未成年就做了如果有BB咁點?仲有如果做了個個人之後唔要你你咪死?

[ Last edited by [S]大佬文 on 2006-7-2 at 04:35 PM ]
回復 支持 反對

坩細個連塭錢的能力也沒有,怎有能力養大他們!!
這只會成為他們的一個包伏.....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Kira.Yamato 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Originally posted by [S]yip_o at 2006-7-2 20:14:

兩個應該相同懲罰嫁嗎

唔係,都話sperm係主動,egg係被動咯,做親咩主動果個實衰d GA LA
回復 支持 反對

唔同意

簡直係傷風敗德,道德淪亡=0=

我覺得10幾,真係咁有需要咩?

其實而家現今傳媒要負上好大下責任

好似某週刊,期期封面都係性感靚女,內容圖片文字入晒肉

簡直就係好似買左本咸書咁

而3,4蚊買份報紙,3大報紙方向報,the sun,生果報...份份都有色情版

而且3到80歲都可以買,你話點會唔令而家d年青人想試下做丫

你去買正版4仔又好,老番都好...人地會唔會理你係咪18歲

就算真係未夠18歲唔比買,上個網...日本香港中國台灣韓國歐美任何國家既4仔都免費download

就連非洲都有唔好講笑

而家呢個社會咁易接觸到呢d野,已經令好多人既思想改變左

覺得,買個condom用咪得lo,大左肚咪飛左條女lo,再唔係比錢佢返大陸落左去lo

根本d人接觸左咁多呢d野自然就想嘗試...但係唔試會唔會死呢?

其實未成年性行為會有好多問題lo...金錢生命生理心理家庭工作成長...要講都講唔完

政府同家長都有責任,政府有冇主動推行性教育?有掛,但係講唔講得出?

N年前港台性本善都執埋...家長而家又有冇主動教丫?

愛,唔係可以亂做,做完又可唔可以承擔得起後果丫?

你有需要想解決?你唔諗呢d野基本上可以自慰都唔洗

真係想做既咪自己搞掂先lo

聽下eason首葡萄成熟時...未係時候就要守
回復 支持 反對

其實太早性行為對性功能有害架
回復 支持 反對

做之前輸精管結窄就唔怕有bb啦 a_a
回復 支持 反對